Gratis 'Optimaliseer je menselijk kapitaal' workshop

Over de workshop:
Wil jij een team waarbinnen de mensen....
Eenvoudig hun resultaten behalen - beter samenwerken - meer betrokken zijn bij hun werk - veel energie en vitaliteit uitstralen - zelfverzekerd zijn - minder stress ervaren - zichzelf ontwikkelen en groeien als mens.

Tijdens deze halve dag workshop krijg je duidelijke inzichten in je aangeboren talenten, want je talenten zijn van nature terugkerende patronen van denken, voelen of gedrag dat productief kan worden toegepast.

We helpen je deze te begrijpen, te waarderen en hoe ze proactief in te zetten om zodoende succesvol te zijn in je werk. Je leert hoe je je talenten en sterktes kan inzetten persoonlijk maar ook als manager om zo je belangrijkste (groeps) objectieven te bereiken.

  • Waarom inzetten op je sterktes?

  • Krijg inzicht in je natuurlijke talenten en wat deze voor jou betekenen. Hoe bepalen ze je motivatoren, je manier van denken en werken, 

  • Ontdek hoe je je unieke talenten kan inzetten om meer voldoening en energie uit je werk te halen.

  • Welke sterktes hebben we als team, wat maakt ons complementair, hoe zetten we deze in om nog succesvoller te zijn en zo onze doelstellingen te halen?

Pre-Workshop

Na het bezorgen van de licenties** legt elk teamlid online zijn persoonlijk assesment test af.

Na het afleggen van de test ontvang je je Top 5 talenen of alle 34 talenten rapport.

Samen overleggen we mogelijke uitdagingen waar het team tegen aanloopt of andere doelstellingen die we centraal kunnen stellen tijdens de workshop. 

Wij bereiden alles voor zodat we in de workshop ons verder kunnen verdiepen in de individuele talenten maar ook die van het team.

**Exclusief licenties voor online assessment. Assessment is nodig om je toptalenten te kennen. Eenmalige licentie kost 25€ voor je 5 toptalenten of 55€ voor je volledig rapport met alle 34 talenten.
max. 15 personen per workshop, 1 workshop per klant, 250€ administratiekost per workshop.

Ik vraag een gratis teamworkshop aan

 

Infographic Inzetten op sterktes

Cliftonstrengths infographic.pdf